Magnesium 400 +B6 Puro

18,95

Magnesium is één van de belangrijkste mineralen in het lichaam ,betrokken bij meer dan 300 enzymatische processen in een capsule.

Meer informatie+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

PURO Magnesium 400 + B6 is een voedingssupplement dat bijdraagt aan ontspannen spieren. Magnesium is noodzakelijk voor activering van honderden processen in het lichaam. Magnesium draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij leervermogen. Tevens draagt het bij aan een normale energiestofwisseling en aan een normale werking van de spieren.

 

Gebruik
Als onderhoud wordt aanbevolen om 3 capsules per dag in te nemen, bij voorkeur 1 capsule voor of tijdens iedere maaltijd innemen met water. Bij nachtelijke spierkrampen 3 capsules 1 uur voor het slapen gaan innemen. De aanbevolen dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

 

V-caps
PURO producten zijn gecapsuleerd, bevatten alleen werkzame stoffen en geen vulstoffen. De capsules die worden gebruikt zijn zogenaamde V-caps, gemaakt van plantaardige cellulose. De kwaliteit van de gebruikte grondstoffen past uitstekend in ons streven om producten te maken die geschikt zijn voor aanvulling op een optimale gezonde leefstijl.

 

Vrij van
· Lactose
· Conserveringsmiddelen
· Kleurstoffen
· Geurstoffen
· Smaakstoffen
· Gluten

 

Verpakkingen
Inhoud van 60 capsules en 180 capsules.

 

Overige informatie
– Dit product is geschikt voor vegetariërs
– In geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik een arts raadplegen
voor gebruik

 

Samenstelling
Samenstelling per 3 capsules
 

Magnesium(citraat Anhydraat) 2100 mg essentieel 400 mg
B6 (Pyridoxine HCL) 2 mg

Schrijf uw recensie

Magnesium 400 +B6 Puro

Magnesium 400 +B6 Puro

Magnesium is één van de belangrijkste mineralen in het lichaam ,betrokken bij meer dan 300 enzymatische processen in een capsule.

Schrijf uw recensie