L-Lysine met Bèta Glucan Puro

18,50

L-Lysine met Bèta glucanis voor de bevordering van de afweer ter verzorging van lipblaasjes op basis van uitsluitend het essentiële aminozuur Lysine.

Meer informatie+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

L-Lysine met Bèta glucanis voor de bevordering van de afweer ter verzorging van lipblaasjes op basis van uitsluitend het essentiële aminozuur Lysine. In deze formue is Bèta glucan toegevoegd omdat Glucanen behoren tot de meest verbreide en oudste immuunsysteem versterkende stoffen ( paddenstoelen ) in de natuur als vanouds ingezet als het immuunsysteem extra is onderdrukt door overmatige lichamelijke inspanning.

PURO L-Lysine met Beta Glucan is een orthomoleculair voedingssupplement, dat de weerstand verhoogt ter verzorging van o.a. lipblaasjes (Herpes virus).

 

Gebruik
Als onderhoud 1 capsule per dag, bij voorkeur op een nuchtere maag innemen met water. De maximale dosis is 2 capsules per dag. Gebruik van aminozuren wordt afgeraden bij kinderen tot 13 jaar, zwangerschaps(wens), borstvoeding, stofwisselingsziekten of bij gebruik van bepaalde medicijnen (o.a. MAO-remmers) De aanbevolen dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

 

V-caps
PURO producten zijn gecapsuleerd, bevatten alleen werkzame stoffen en geen vulstoffen. De capsules die worden gebruikt zijn zogenaamde V-caps, gemaakt van plantaardige cellulose. De kwaliteit van de gebruikte grondstoffen past uitstekend in ons streven om producten te maken die geschikt zijn voor aanvulling op een optimale gezonde leefstijl.

 

Vrij van

  • Lactose

  • Conserveringsmiddelen

  • Kleurstoffen

  • Geurstoffen

  • Smaakstoffen

  • Gluten

 

Verpakkingen
Inhoud van 30 capsules en 90 capsules.

 

Overige informatie
– Dit product is geschikt voor vegetariërs

– In geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik een arts raadplegen

voor gebruik

 

Samenstelling
Elke capsule PURO L-Lysine met Bèta Glucan bevat:
 

L-Lysine  250 mg
Bèta Glucan  125 mg

Schrijf uw recensie

L-Lysine met Bèta Glucan Puro

L-Lysine met Bèta Glucan Puro

L-Lysine met Bèta glucanis voor de bevordering van de afweer ter verzorging van lipblaasjes op basis van uitsluitend het essentiële aminozuur Lysine.

Schrijf uw recensie