Krill Olie Puro

39,95

Krillolie wordt gewonnen uit krill, half-doorzichtige, garnaalachtige zeediertjes (plankton). Bevat omega-3 rijke algen. met vetzuren in de vorm van ALA. Krill zet ALA om in EPA en DHA. Capsule bevat gelatine van vis.

Meer informatie+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

Krillolie wordt gewonnen uit krill, half-doorzichtige, garnaalachtige zeediertjes (behoren tot het dierlijk plankton). Krill voedt zich met plankton en omega-3 rijke algen. In algen zitten de omega-3 vetzuren in de vorm van ALA. Krill zet ALA om in EPA en DHA. Vissen eten krill en worden op die manier rijk aan EPA en DHA.

De visserij op krill vindt plaats in de schone Antarctische wateren en is duurzaam en ecologisch verantwoord. Doordat krill laag in de voedselketen staat is de olie van nature arm aan zware metalen, PCB’s en andere verontreiniging.

Verschil krillolie en visolie
Krillolie bevat de omega-3-vetzuren EPA en DHA in een andere vorm dan visolie: in visolie komen de vetzuren voor in de triglyceridenvorm en in krillolie in de fosfolipidenvorm. Fosfolipiden vormen de bakstenen en cement waarmee iedere celwand van elk levend dierlijk organisme is opgebouwd. Onze darmen en onze hersenen zijn opgebouwd met celwanden die bestaan uit fosfolipiden. Elk stofje dat is gebonden aan deze fosfolipiden kan sneller en efficiënter de celwand passeren, daar waar het nodig is. De fosfolipidenvorm in krill komt overeen met onze lichaamseigen vorm. Dit is zeer belangrijk voor de bouw, functie en bescherming van onze celmembranen in het algemeen en onze zenuw- en hersencellen in het bijzonder.

Krillolie bezit krachtige antioxidatieve eigenschappen, mede door de grote biologische beschikbaarheid van de aan fosfolipiden gebonden antioxidanten. De belangrijke antioxidanten zijn vitamine E, bètacaroteen de carotenoïden canthaxanthine en astaxanthine (deze laatste is de stof die krilloliecapsules donker kleurt).

Samenstelling per dagdosering (2 softgel capsules)

Superba Krill olie 1000,0 mg
Totaal Fosfolipiden 400,0 mg
Totaal Omega 3 220,0 mg
-EPA (Eicosapentaeenzuur C20:5n-3) 120,00 mg
-DHA (Docosahexaeenzuur C22:6n-3) 55,0 mg
Astaxanthine 400,0 µg

 

 

Gebruik en dosering

Dagelijks 2 capsules bij voorkeur ’s morgens na de maaltijd met veel water innemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

 

 

Verpakkingen: Inhoud van 60 capsules en 180 capsules

 

Overige informatie

  • In geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik een arts raadplegen voor gebruik
  • Dit product is niet geschikt voor vegetariërs
  • Bevat vis, schaal- en schelpdieren

Schrijf uw recensie

Krill Olie Puro

Krill Olie Puro

Krillolie wordt gewonnen uit krill, half-doorzichtige, garnaalachtige zeediertjes (plankton). Bevat omega-3 rijke algen. met vetzuren in de vorm van ALA. Krill zet ALA om in EPA en DHA. Capsule bevat gelatine van vis.

Schrijf uw recensie