Visvrije Omega 3 Rineke Dijkinga

19,95Vegan Omega 3 (EPA en DHA) uit gekweekte algen

• EPA & DHA van plantaardige oorsprong.
• Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
• Uit gekweekte algen.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 25 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 4,95 en gratis boven 95 Euro ( onder de 3 Kg )

Vegan Omega 3 (EPA en DHA) uit gekweekte algen

• EPA & DHA van plantaardige oorsprong.
• Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
• Uit gekweekte algen.

Waarom zouden we - als er een gezond en plantaardig alternatief is - visolie capsules gebruiken? De enige reden waarom vissen omega 3 bevatten, is omdat ze Omega 3-bevattende-algen eten. Dus als wij algenoliecapsules gebruiken (die in een bassin gekweekt worden en dus geen belasting vormen voor de oceanen) is dat toch een veel beter idee?

Vette vis is rijk aan de omega 3 vetzuren EPA en DHA. Vissen krijgen deze vetzuren binnen door het eten van algen die EPA en DHA bevatten. Algenolie kan echter ook voor mensen dienen als bron van deze vetzuren. De algenolie in dit product is afkomstig van de micro-alg Schizochytrium sp. Omdat zowel de algenolie als de capsule plantaardig zijn, is het in tegenstelling tot visolie geschikt voor gebruik door vegetariërs en veganisten. En voor iedereen die het milieu, de oceanen en vissen een warm hart toedraagt.


Tip van Rineke: Omega 3 (EPA en DHA) afkomstig van de microalg Schizochytrium sp. Voor iedereen die het milieu, de oceanen en vissen een warm hart toedraagt.

Gebruik: 1 capsule per dag en 1-2 capsules per dag voor zwangere en borstvoedende vrouwen, liefst bij een maaltijd. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Koel en droog bewaren, buiten het bereik van jonge kinderen. Zoals bij elk voedingssupplement: raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.

Ingrediënten: algenolie (olie van de microalg Schizochytrium sp.) (80%), capsule: hypromellose, zonnebloemolie (Helianthus annuus), aroma, antioxidanten: tocoferolrijk extract en L-ascorbylpalmitaat.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:

Algenolie (Schizochytrium sp)834 mg
Eicosapentaeenzuur (EPA)125 mg
Docosahexaeenzuur (DHA)250 mg

Schrijf uw recensie

Visvrije Omega 3 Rineke Dijkinga

Visvrije Omega 3 Rineke DijkingaVegan Omega 3 (EPA en DHA) uit gekweekte algen

• EPA & DHA van plantaardige oorsprong.
• Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
• Uit gekweekte algen.

Schrijf uw recensie